Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?

Bert Feiken van SKV te gast bij RTV1

Op 17 november 2022 hebben SKV en Glasdraad de aftrap gegeven voor de aanleg van glasvezel in Pekela. Deze samenwerking, onder de naam GlasVezel Pekela, is bekrachtigd op het gemeentehuis te Pekela in aanwezigheid van Burgemeester Jaap Kuin. De heer Kuin gaf aan het initiatief van harte toe te juichen en zal zijn volle medewerking verlenen om ervoor te zorgen dat iedere inwoner van de gemeente Pekela een glasvezelaansluiting in huis krijgt.

Extra informatie RTV1

Bert Feiken, directeur SKV was 18 november 2022 op bezoek bij RTV1 om meer toelichting te geven op de plannen van GlasVezel Pekela. Het percentage aanmeldingen staat nu natuurlijk wel al veel hoger. Inmiddels is het 87%.

Bijgaand de uitzending welke via FaceBook van Glasvezel Pekela te bekijken is:

Uitzending via FaceBook van Glasvezel Pekela

Het aanbod

Meld u aan voor een gratis aansluiting.

  • U kunt een glasvezelaansluiting kosteloos in huis laten monteren.
  • Er is géén verplichting tot het daadwerkelijk afnemen van diensten als de woning is aangesloten op het glasvezelnetwerk.
  • Er is een ruime keuze van providers met vele diverse abonnementen.
  • Aanmelden kan vanaf november 2022 tot 1 maart 2023.
  • Later aanmelden kan, maar dan kunnen er aansluitkosten in rekening gebracht worden.

Groot voordeel van aanleg glasvezel door GlasVezel Pekela is de uiteindelijke keuzevrijheid voor de inwoners van de gemeente Pekela. Er zal een ruim aanbod van providers zijn om uit te kiezen.

Vragen en informatie

GlasVezel Pekela zal de bewoners in de komende maanden voorzien van informatie middels een campagne. De campagne bestaat o.a. uit een informatiebrief, glasvezelkrant, maar uiteraard ook met diverse informatieavonden en andere evenementen in de gemeente Pekela. Daarnaast kunt u altijd binnenlopen aan de servicebalie van SKV (Beneden Oosterdiep 65) te Veendam.