Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?

Aanbod glasvezel voor de gemeente Pekela

Je kan inschrijven voor een gratis aansluiting tot 1 maart 2023

Glasvezel Pekela BV gaat een glasvezelnetwerk aanleggen in de hele gemeente Pekela. In Oude-Pekela, Nieuwe-Pekela en Boven-Pekela. Alle adressen in de 3 kernen van de gemeente Pekela komen hiervoor in aanmerking. Maar ook de adressen in het buitengebied die nog geen glasvezel hebben kunnen meedoen.

Meld je aan voor een gratis glasvezelaansluiting!

De aanleg tot in jouw woning kan in de gemeente Pekela zonder bijdrage van de bewoner. Je krijgt een eigen glasvezelverbinding van je woning tot en met de locatie waar de service- providers hun apparatuur hebben staan. Je eigen glasvezelverbinding, helemaal nieuw, van super kwaliteit, zonder kosten voor de bewoner.

Nadat de aanleg is gerealiseerd kun je kiezen voor een abonnement van een serviceprovider. Dit hoeft niet, je kunt ook nog blijven genieten van jouw huidige serviceprovider, maar we zien dat veel bewoners in andere gebieden kiezen voor diensten over glasvezel. Deze zijn in de regel goedkoper en beter. Maar uiteraard is die keuze geheel aan jou.

Aanbod Glasvezel Pekela voor de gemeente Pekela

  • Gratis aansluiting op een nieuw glasvezelnetwerk
  • Aanmelden tot 1 maart 2023*
  • Glasvezelnetwerk met vele providers
  • Glasvezelnetwerk met veel mogelijkheden en abonnementen
  • Serviceproviders met zeer aantrekkelijke pakketten
  • Abonnementen die zeker goedkoper zijn dan uw huidige abonnementen
  • je hoeft er nog geen gebruik van te maken, de aanmelding en aansluiting verplichten je niets
  • later aanmelden kan, maar dan vragen wij een bijdrage van ca €650 incl. BTW
  • aanbod niet geldig voor de adressen buitengebied die al glasvezel hebben of waar de voorbereiding voor de erfgrens ligt.
  • Aanmelden tot dat u persoonlijk bericht krijgt met daarin een einddatum voor de gratis aansluiting. Na deze datum is de aansluiting niet meer gratis en zijn de kosten op aanvraag.

Hoe krijg ik glasvezel?

De schouwer van Glasvezel Pekela komt langs voor inventarisatie. Samen met jou wordt bepaald waar de aansluiting in jouw woning komt.

De aannemer bereidt de aanleg van glasvezel voor en start met de graafwerkzaamheden. Vanzelfsprekend met zo min mogelijk overlast.

De monteur installeert de glasvezel op de afgesproken plek in de woning.

Maak een keuze tussen de aangesloten providers op het netwerk. Meld je aan en je kunt gebruikmaken van supersnel en stabiel internet!

Glasvezel Pekela legt glasvezel aan in de gemeente Pekela. Er is geen enkele verplichting tot het afnemen van diensten, je zit nergens aan vast. Glasvezel Pekela legt de glasvezel gratis aan tot in de woning. Meldt je dus snel aan voor een gratis aansluiting.

Persoonlijk advies nodig of heb je nog vragen?

Je bent van harte welkom bij onze servicebalie in Veendam. Het adres is: Beneden Oosterdiep 65. SKV is 5 dagen in de week voor je geopend om jouw vragen te beantwoorden. SKV is mede-oprichter van Glasvezel Pekela B.V. en is tevens ook dienstenleverancier/provider die je ook kan helpen bij vragen over diensten en abonnementen.

Je kunt ons uiteraard ook bellen of mailen.

Het team van Glasvezel Pekela staat voor je klaar!