Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?

Informatiemomenten

De glasvezelcampagne van Glasvezel Pekela is gestart. Wij zullen je vanaf nu informeren over de aanleg van glasvezel, over de voordelen van glasvezel, over de eventuele nadelen van glasvezel, over de vele serviceproviders die leveren, over hun abonnementen en over het aanmelden voor een gratis glasvezel aansluiting.

De campagne is gestart en duurt tot 1 maart 2023. Glasvezel Pekela zal jou in november en december op de hoogte houden van de voorbereidingen en hoe jij jezelf kunt aanmelden voor de gratis aansluiting via brieven, brochures en kranten.

In januari nodigen wij iedereen uit om naar onze informatieavonden te komen zodat wij jou kunnen toelichten wat onze plannen zijn en over de voordelen, maar ook of er nadelen zijn.

Later in januari en februari zullen wij nog vaker in Pekela aanwezig zijn. Dit zullen wij op deze pagina zetten zodat je altijd kunt kijken of wij bij jou ergens in de buurt zijn. Uiteraard kun je ook even bij ons binnenlopen in Veendam.

Glasvezel Pekela is mede opgericht door SKV (Stichting Kabelnet Veendam) en hun kantoor is open van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00. Loop gerust eens binnen voor vragen over Glasvezel Pekela, maar uiteraard ook over de diensten die geboden worden over het glasvezelnetwerk van Glasvezel Pekela.

Informatieavonden

Dag

Datum

Locatie

Ruimte

Tijdstip

Nog niet bepaald

Momenten bij jou in de buurt

Wij komen graag naar je toe bij de lokale supermarkt of bij een buurtfeest.

Dag

Datum

Locatie

Ruimte

Tijdstip

Nog niet bepaald

Inschrijfmomenten bij jou in de buurt

Wij organiseren inloopavonden bij jou in de buurt. Bijvoorbeeld bij jou in het café om de hoek, om op een sportvereniging of bibliotheek.

Dag

Datum

Locatie

Ruimte

Tijdstip

Nog niet bepaald